Officiële opening KunstHalte 6!

 

Op 2 oktober om 14.00 u vindt de feestelijke opening van KunstHalte 6 aan het Zuideinde in Naaldwijk plaats. Cultureel verbinder Arne Weverling geeft de aftrap voor dit hernieuwde kunstcentrum in het hart van het Westland en opent de eerste expositie genaamd ‘Met Andere Ogen’.

We nodigen u van harte uit om deze feestelijke mijlpaal mee te vieren en te proosten op deze en nog vele spraakmakende en succesvolle exposities in de toekomst.

 

Programma:

Inloop vanaf 13.30 u

Officiële opening om 14.00 u

Aansluitend een feestelijke middag met muziek en een hapje en drankje

Einde 17.00 u

 

Namens het bestuur van KunstHalte 6,

Piet Smal – voorzitter

KunstHalte 6

– ZET KUNST OP DE KAART IN WESTLAND –

 

Het wordt een feestelijk en muzikaal weekend aan het Zuideinde 6. Op zaterdag na de officiële opening zal Will Zuiderwijk ‘de Westlandse troubadour’ en bekend van Valium voor de muzikale omlijsting zorgen. Op zondag treedt Sofiane Soussan, finalist van de Voice Kids én jong vocaal talent op in KunstHalte 6.