BEDRIJVEN

Kunst in uw bedrijf of op uw bedrijventerrein? Uw bedrijfsactiviteit met kunst combineren en onder de aandacht brengen van het grote publiek? Een rondleiding en workshop voor uw medewerkers? Misschien zelfs vergaderen in de galerie? Wij vinden het een uitdaging de dingen eens helemaal anders te doen. Als producent, adviseur of partner gaan wij graag met u in gesprek: info@kunsthalte6.nl.

SCHOLEN

Leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs zijn van harte welkom om op afspraak tijdens lesdagen in KunstHalte 6 een rondleiding te volgen van een professionele beeldend kunstenaar, misschien wel door zijn of haar eigen expositie. Om daarna zelf in een workshop aan de slag te gaan en alle opgedane ideeën in een kunstwerk tot uiting te brengen.

Heeft u als leerkracht of CKV-docent interesse in een grootschaliger project? Of loopt u al een tijdje rond met zomaar een idee? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeldprojecten

  • Scholen op bezoek
  • Educatieproject ‘Give It A Twist’
  • Workshops en rondleidingen door professioneel beeldend kunstenaars
  • Podium Westland ism Westland Cultuurweb

 

 

Inspireren,
bevragen,
verkennen en
grenzen verleggen

Kunst intrigeert en kan je op onnoemelijk veel manieren bezig houden. Stichting Beeldende Kunst Westland staat voor onverwachte verbindingen en verrassende combinaties. Bedrijven en scholen kunnen altijd bij ons aankloppen voor een bijzondere activiteit of project. In ons pand of op locatie.

Stichting Beeldende Kunst Westland is al ruim twintig jaar actief. Met ons brede netwerk van kunstenaars en contacten in de kunstwereld zijn wij in staat om voor een brede doelgroep uiteenlopende ‘projecten op maat’ te bedenken, te organiseren en uit te voeren.