Kerstevent: Kunst voor Kerst

 

Ben je op zoek naar een uniek kerstcadeau? Kom dan naar KunstHalte 6 op zaterdag 11 december en zondag 12 december as. waar zeven verschillende kunstenaars speciale kerstgeschenken hebben gemaakt voor onder de kerstboom. Cadeaus voor elk wat wils, origineel en duurzaam.

Deze dagen verkopen we ook zelfgemaakte hapjes en drankjes die ten goede komen aan het goede doel. Dit jaar kiezen we voor de goede doelen Team Westland en KunstHalte 6. 

Judith Groenewegen = Werk van Juut

XL-borduurwerken voor aan de muur

Minke Buikema

Schilderijen waarop schalen en vazen zijn uitvergroot

Corrie Zevenbergen

Keramische schalen, vazen en objecten

Patty van der Linden

Handbeschilderde oesterschelpen

Caroline Grootenboer

Vilten engelen en sjaals

Ingrid Duynisveld = Ing’s Creaties

Objecten gemaakt van restmaterialen

Coco Benschop

Unieke ambachtelijke  sieraden

Dit kerstevent vindt plaats op zaterdag 11 en 12 december 2021 van 11.00 u tot 17.00 u in KunstHalte 6, Zuideinde 6 in Naaldwijk.

I.v.m. de coronamaatregelen staan we een maximaal aantal bezoekers tegelijk in onze ruimte toe. QR code wordt gescand bij binnenkomst. Let op de gepaste afstand van 1,5 meter. Het werk van de kunstenaars is iedere zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur te bewonderen én te koop. De toegang is gratis. De expositie wordt mede mogelijk gemaakt door DK Grafisch Ontwerp, Kbite, Koppelaar MixMedia, Van der Meer Verzekeringen, WEA Accountants en Adviseurs en Marlen Smal p&o met passie.

Flyer: DK Grafisch Ontwerp