Performance Caroline Grootenboer zondag 24 oktober

 

Caroline Grootenboer maakt veelzijdige modulaire textielkunst. Organisch van vorm en zacht aanvoelend. Puur, duurzaam en geluiddempend. Haar performance, de kleurenwisseling van het kunstwerk, vindt plaats op zondag 24 oktober om 13.30 u. Op zondag 31 oktober zal ze een viltworkshop geven.

In de expositie ‘Met Andere Ogen’ krijg je de unieke mogelijkheid om ook via geluidsfragmenten even in de hoofden van deze vier kunstenaars te kruipen. Zij vertellen over hoe ze, ieder op hun eigen wijze, de werkelijkheid vertalen in kunst, en (laten) zien wat ons in de waan van de dag vaak ontgaat.  We zijn zo vaak te druk om ons nog te realiseren wat we zien. Kijk eens ‘Met Andere Ogen’ en take your time… Om deze verhalen te kunnen beluisteren is het handig als je je mobiele telefoon met een koptelefoontje meeneemt als je de expositie in KunstHalte 6 bezoekt. Gedetailleerde informatie is te vinden op de websites van de exposerende kunstenaars.

Caroline Grootenboer * www.changeableart.nl

Het creëren, laten ontstaan en kleuren zijn een passie voor Caroline Grootenboer. Met verschillende ambachtelijke technieken maakt zij veel onderdelen met een diversiteit aan structuren. De kunstwerken voelen heerlijk zacht en de gelaagdheid kan je met verschillende ogen bekijken. Componeer zelf, raak de kunst aan en beleef het kunstwerk ‘Het Westland’. Voor deze expositie heeft zij zich laten inspireren door de plattegrond van Westland en de kleuren die overdag zichtbaar zijn en de kleuren die in de nacht zichtbaar zijn. Haar kunstwerk is modulaire kunst en de eerste drie weken is de plattegrond van Westland in de kleuren die overdag zichtbaar zijn te zien. Op 24 oktober verandert het kunstwerk in de nachtkleuren. Zij verwisselt de onderdelen en speelt met haar kunst ofwel… kunst in beweging: ‘Changeable Art’.