Van 9 september tot en met 29 oktober!

De twee veelzijdige kunstenaars exposeren in grafity stijl, maar zijn verder niet in een hokje te plaatsen. De kernwoorden van de expositie zijn: kleurrijk, energiek, fantasiewezens en oldtimers.

Sven Bijsteris een creatieve duizendpoot uit Purmerend die naam heeft gemaakt met zijn graffiti-achtige werk. Zijn stijl is te omschrijven als grafisch met een rauw randje. Sven houdt van schilderen, tekenen en beelden maken en is daarnaast tattoo artist. Hij heeft ook enkele series van Amerikaanse oldtimers geschilderd, waarvan een aantal in KunstHalte 6 getoond wordt.

Michel van der Voort uit Wateringen tekent en schildert in een geheel eigen stijl die doet denken aan graffiti en strips. Hij bedenkt intuïtief fantasiewezens in overvolle taferelen of organische, zeer gedetailleerde patronen. De werken intrigeren; je blijft er naar kijken en dingen ontdekken. Michel is opgeleid aan de Willem de Kooning Academie. Voor popfestival Waterpop maakte hij ooit een meterslange banner van een onderwaterwereld.

 

Tijd: elke zaterdag en zondag 13.30 – 16.30 uur.

Toegang gratis

 

 

.