WIT is het Westlandse collectief van professioneel werkende kunstenaars. Op deze expositie laten achttien leden de rijke variëteit in de werken van de leden van WIT zien.

Net zoals de kleur wit de optelsom is van alle kleuren licht, is in WIT het hele scala van hedendaagse kunstvormen terug te vinden. Tekeningen, schilderijen, foto’s, grafisch werk, keramiek, beelden of gemengde technieken: binnen elk genre is op de expositie GEMENGD WIT zowel figuratieve als abstracte kunst te zien!

Kunst is een graadmeter voor wat er leeft in de maatschappij. Wat houdt onze Westlandse kunstenaars bezig? Deze ledenexpositie is een prachtige kans om dit te bekijken. Zeker omdat zowel ledenexposities als kunst- en atelierroutes de afgelopen jaren niet door konden gaan. Gedurende de expositie organiseren de deelnemende kunstenaars ook verschillende demonstraties en activiteiten. Houd de sociale media of de kranten in de gaten!

WIT is het aanspreekpunt voor kunstinitiatieven in het Westland en geeft advies bij beeldende kunstprojecten. Naast KunstHalte 6, in hetzelfde gebouw, bevinden zich vijf ateliers van WIT. Zie ook: www.collectiefwit.nl

• • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • • •

U wordt van harte uitgenodigd om deze expositie te bezoeken. De kunst is elke zaterdag- en zondagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur te bewonderen én te kopen. Gratis toegang